CEWE Fotolab

Tipy na vánoční dárky z jedné fotky

Stačí vám jedna jediná fotografie a běhěm chvilky můžete pro někoho z vašich nejbližších vytvořit krásný osobní dárek pod stromeček. Znáte všechny naše fotoobrazy? 

Pokud ještě doma nemáte žádný fotoobraz, je nejvyšší čas nad nějakým začít přemýšlet. Obrazy jen tak z módy nevyjdou a u nás ještě stále můžete objednávat a stihnou vám přijít pod stromeček. Vybrali jsme pro vás několik nejoblíbenějších, které můžete s garancí objednávat až do středy 19.12.!

Foto na plátno

Jeden z našich nejprodávanějších a nejoblíbenějších fotoobrazů je foto na plátně. Na plátno můžete přidat i rám a vytvoříme vám je hned v několika formátech. Na celý výběr se podívejte tady.

Chci mít doma foto na plátně!

Kašírované foto v rámu

Pokud by vám nevyhovovalo plátno, navrhujeme vám například kašírované foto. To můžete vložit do dvou druhů rámů a několika barevných provedení.

Chci mít doma kašírované foto v rámu!

Garance dodání do Vánoc nebo zdarma. Podívejte se na produkty, které vám ještě stihneme doručit.

Rámování s paspartou a sklem

Pasparta je pro opravdové milovníky luxusu. Můžete vybírat ze 4 barev paspart, v nabídce máme bílou, černou, šedou a béžovou a orámovat je můžete více než 15 různými rámy.

Chci mít doma obraz s paspartou!

Plakáty

I plakáty do velikosti 100 cm vám stihneme doručit pod stromeček při objednání do 19.12. a nemějte strach, nejedná se o plakát na tenkém papíru, který možná znáte. Plakáty od nás jsou na kvalitním pevném papíru s digitálním tiskem.

Chci mít doma plakát!

Ať už se rozhodnete pro jakýkoli fotoobraz tak věříme, že nešlápnete vedle! Parádu udělají kdekoli v domě a radost z nich bude mít celá rodina vždy, když se na něj podívá 🙂 

 

Adéla Kožinová

Přidat komentář