CEWE Fotolab

CEWE FOTOLAB FOTOBAZAR: NABÍDKA ZÁNOVNÍHO ZBOŽÍ SE ZÁRUKOU

V tomto krátkém příspěvku bychom vám rádi představili nabídku fotoaparátů a fotopříslušenství, která se pravidelně obměňuje v rámci bazarového oddělení CEWE FOTOLAB. Fotobazar nabízí několik druhů zboží, pokaždé za zajímavou cenu, mnohokrát prakticky v novém stavu.

Fotobazar nabízí

Ve fotobazaru se nám nejčastěji objevuje zboží se zárukou, která bývá většinou mezi 12 až 24 měsíci. Produkty byly rozbaleny a používány. Každý kus je důkladně překontrolován a vyzkoušen odborně proškoleným personálem. Je garantována 100% funkčnost, pokud není v popisu produktu uvedeno případné omezení (např. nefunkční autofokus, který by bylo neekonomické opravovat). Zboží tedy obsahuje detailní popis technického stavu a důvodu, proč se vyskytuje v bazaru. Produkty se řadí nejčastěji do následujících hlavních kategorií.

I. Zboží přijaté ve 14denní lhůtě pro vrácení

Zboží bylo vráceno v odstoupení od kupní smlouvy. V drtivé většině případů je po kosmetické stránce jako nové, vždy 100% funkční. Na poskytované záruce 24 měsíců se nic nemění, začíná běžet od data zakoupení dalším zákazníkem. Co je důležité zmínit, na případné cashback akce další zákazník neztrácí nárok, pokud splňuje pravidla poskytovatele promo akce.

Nikon D500 tělo – ROZBALENÉ ZBOŽÍ
Původní cena: 53 490 Kč
Nová cena: 37 490 Kč

II. Zboží dlouhodoběji vystavené na prodejnách

Zboží je používané opravdu velmi málo, pouze tehdy, pokud si jej chce zákazník vyzkoušet na prodejně. Fotoaparáty mohou mít nafoceno řádově stovky, výjimečně nějaký ten tisíc fotografií. Vzhledem k tomu, že závěrky fotoaparátů jsou dimenzovány většinou na 150 000 – 300 000 cyklů, jedná se o zanedbatelné množství. Akumulátor je použit, ale jeho životnost je dotčena často minimálně.

III. Zboží, které přichází z vyřízených reklamací

Např. pokud se u zboží v prvních 6 měsících objeví nějaká podstatná závada, může zákazník požadovat vrácení peněz. Zboží opravené v autorizovaném servisu přichází do bazaru a následně je opět se zárukou (její délka je různá) nabídnuto zákazníkům.

Canon Speedlite 600EX II-RT
Původní cena: 14 490 Kč
Nová cena: 9 990 Kč

IV. Zboží, které sloužilo v CEWE FOTOLAB půjčovně

Na tento druh zboží je poskytována největší sleva, vzhledem k tomu, že již bylo užíváno více, než jen např. pro testování na prodejně. V půjčovně však zboží pravidelně rotuje („omlazuje se“), aby dalšímu zákazníkovi bylo v rámci bazaru nabízeno v co nejlepší možné kondici. Do bazaru tak přichází zboží, které sloužilo v půjčovně omezenou dobu, např. 12 měsíců. Na tento druh bazarového zboží poskytujeme záruku min. 12 měsíců.

Přidat komentář