CEWE Fotolab
Jaro a tipy na vytvoření obrazu z fotografie od CEWE

5 důvodů, proč je jaro nejlepší čas na vytvoření fotoobrazu

Jaro je „nový začátek“ a přímo vybízí ke změně. Osvěžte svůj domov fotoobrazem s jarní nebo letní tématikou a nalaďte se na to pravé jaro!

1. Pozvěte jaro na návštěvu
Jaro a tipy na vytvoření obrazu z fotografie od CEWE

S jarem jakoby začalo něco nového, něco dosud nepoznaného… Už od nepaměti si lidé zdobili stěny svých domovů, zpestřete ten svůj novým obrazem a přivítejte jaro v plné parádě.

Oblíbeným tématem v jarním období jsou rozkvetlé stromy nebo probouzející se poupata květin. Máte takovou fotografii? Vytvořte z ní krásný CEWE FOTOOBRAZ a pozvěte jaro k vám domů. 

2. Velký jarní úklid

fotoobraz, obraz

S příchodem jara většina z nás dělá doma velký jarní úklid. Umýt okna, vyprat záclony, obměna šatníku, zimní věci pryč, vymalovat a jako zlatý hřeb pověsit na viditelné místo v obývacím pokoji krásný CEWE FOTOOBRAZ z vlastní fotky. Inspirujte se na webu a vyberte ten pravý fotoobraz právě pro vás.

Do každého interiéru se hodí něco jiného a samozřejmě záleží i na vašem vkusu. Pro lepší představu máte v online editoru na našem webu volbu „náhled v místnosti“, kde můžete vidět, jak bude váš CEWE FOTOOBRAZ v místnosti vypadat.

3.  Květiny, brouci, zvířata…

Foto: Jaromír Kadeřábek pro CEWE FOTOLAB blog - Sigma 180mm a makrofotografie a wildlife fotografie
Foto: Jaromír Kadeřábek

Také milujete jarní přírodu? Na stromech už pučí pupeny, rozkvétají první jarní květiny – petrklíče, tulipány i narcisy. Skřivani, vlaštovky i špačci se vrací po zimě zpět a zakládají hnízda. Jarní příroda je nádherná. Stačí se dívat kolem sebe a fotit.

Jak na focení dokonalých makro fotek přírodních i jiných motivů – mrkněte náš na článek věnovaný přímo tomuto tématu.

Nečekejte a přivítejte teplé měsíce, možností je celá řada, od plakátů po rámované fotoobrazy s paspartou.

4.  Vaše příběhy na jedné stěně

hexxas

A pokud se třeba nemůžete rozhodnout nebo chcete něco neotřelého, zkuste hexxas. Můžete přidávat další a další a vytvářet tak svůj osobitý příběh z vašich jedinečných zážitků během celého roku.

5. Objednání obrazu je tak snadné!

sestaevní, program

Je to jednoduché a i malá změna dokáže divy, uvidíte sami. A samotné objednání nemůže být jednodušší, zvolit můžete objednání přímo online z našeho webu, pomocí našeho programu nebo přes aplikaci v chytrém telefonu.

Potřebujete pomoci s objednáním fotoobrazu? Jsme tu pro vás na zákaznické lince 272 071 200. 

Přidat komentář