CEWE Fotolab
den matek

5 dárků pro maminku ke Dni matek

K druhé květnové neděli u nás neodmyslitelně patří oslava Dne matek. Děti dávají v tento den svým maminkám dárky a květiny a pokud je ta pozornost osobní a originální, dokonalý dárek je na světě. 

V jiných zemích světa se Den matek slaví v odlišné dny, například v arabských zemích už 21.března, ale smysl svátku je stejný jako u nás v Česku – je to oslava maminek a mateřství obecně. 

Letošní Den matek vychází na 10.5., nezapomeňte na tu svou a podarujte ji osobním originálním dárkem.

den matek

V dětství jsme měli tento den spojený s výrobou dárku pro naše maminky, tak proč se k tomuto zvyku nevrátit? Vždyť čím je dárek osobnější, tím více zahřeje u srdce. Poradíme vám, jaké osobní dárky můžete vytvořit a jak svoji maminku překvapit.

Kryt na mobil

Krytem na mobil uděláte ohromnou radost, protože takový dárek bude mít mám neustále u sebe. Stačí jedna společná fotka, pár minut a  parádní památka je na světě. 

Vybírejte z jedenácti typů krytu na mobil – silikonový, odolný nebo snad kožený? Vybírejte dle životního stylu vaší maminky a určitě uděláte ohromnou radost.

Objednat kryt na mobil

Co třeba ranní káva z originálního hrnku?

Krásným a zároveň velmi jednoduchým dárkem může být i hrnek s vlastní fotkou. Obzvlášť jestli je vaše maminka milovnice ranní kávy nebo čaje, bude jí tento dárek činit každé ráno příjemnějším.

hrnek

Na výběr máme spoustu hrnků od hrnek na Latte až po kouzelný hrnek nebo zkuste žhavou novinku plecháček.

Vybrat a objednat hrnek pro maminku

Magnetky pro radost

Malý dárek, ale o to více potěší a s rodinnými fotkami vyčaruje na její tváři úsměv při každém pohledu. Magnetkami s vašimi fotkami můžete připevnit na ledničce vzkazy mezi vámi nebo seznamy na nákup.

Vybrat si můžete ze dvou tvarů – čtverec nebo srdce a doplnit kliparty a text.

Objednat magnetky

CEWE FOTOKNIHA Pure

Jeden z nejoblíbenějších produktů je zároveň možnost zachovat vaše společné chvíle na jednom místě. Vytvořte jedinečnou fotoknihu Pure pro vaši maminku s fotografiemi celé rodiny, výlety a jiným rodinnými aktivitami. Uvidíte, že bude nadšená!

pure, cewe fotokniha pure

Formát fotoknihy Pure má ideální rozměr 15x15cm a tak ji může vaše maminka nosit neustále s sebou v kabelce. Stačí vám k tomu jen 22 rodinných fotek a navíc má stylový obal 😉

Stáhnout aplikaci a objednat přímo z mobilu fotoknihu Pure

Retro fotky z dětství

Retro foto ve stylové krabičce poslouží na k vytištění starých fotografií z dětství. Najděte fotografie z minulosti, oskenujte je do digitální podoby a vytvořte z nich krásný dárek, který určitě překvapí a potěší.

retro prints, den matekl, retro fotografie

Můžete si vybrat ze tří různých sad, vložit váš jedinečný text a nově i parciální lak.

Vytvořit a objednat retro fotky

Nezapomeňte, že DOPRAVU nad 500 Kč máte ZDARMA a navíc můžete platit kartou online a poslat tak mamince dárek až ke dveřím!

Přidat komentář