CEWE Fotolab
svatba, svatební

3 tipy, jak naložit s fotkami ze svatby

Svatební den je pro každého den s velkým D…spousta příbuzných, spousta jídla, ale hlavně spousta rozporuplných pocitů štěstí i nervozity, jednoduše pořádná kupa emocí. A všechny ty neopakovatelné momenty zachycené na fotografiích byste chtěli mít v paměti napořád...

Ale jak jistě víte, lidská paměť není nekonečná a ať chceme nebo ne, spousta vzpomínek se z ní vytratí. Proto je důležité si je zachovat ať už v podobě fotek nebo třeba i videonahrávek. My vám nabídneme i jiné nápady, jak s fotkami ze svatby naložit.

Jak vybrat svatebního fotografa

Prožívejte svůj den s fotoknihou znovu a znovu

Mít památku na jedny z nejdůležitějších okamžiků života v podobě svatební CEWE fotoknihy, je skoro povinnost, nemyslíte? Není nad to, když si za chladných zimních večerů můžete u čaje připomínat nejhezčí chvíle z vašeho nejkrásnějšího dne.

Sestavení CEWE fotoknihy je snadné a hlavně i rychlé, pokud využijete našeho asistenta. Ten za vás fotoknihu sestaví a vy můžete pak udělat malé, větší (nebo i žádné) úpravy – doplnit texty, svatební kliparty nebo rámečky a stíny za nimi…fantazii se meze nekladou. Samozřejmě je možné si fotoknihu do puntíku vyladit podle sebe a sestavit ji stránku po stránce. Možností je nepřeberné množství, proto si můžete s tvorbou skutečně vyhrát.

vatební,program, fotokniha, pc

Jestli chcete svoji fotoknihu pozvednout na vyšší úroveň, doplňte ji speciální povrchovou úpravouzlatý, stříbrný a rose gold efekt nebo parciální lak. Více o povrchové úpravě najdete na tomto odkazu.

Stáhnout zdarma si můžete i šablony, které vám nabídnou kompletní podobu fotoknihy – od rozvržení stránek, efektů až po vhodný font písma. Stačí když vložíte vaše fotografie a máte hotovo.

Láska na první pohled

Vaši lásku budete mít neustále na očích s CEWE fotoobrazem. A protože víme, že každý má rád něco jiného, nabízíme spoustu variant fotobrazů. Moderní rámované obrazy, foto na plátno nebo pro milovníky přírodních materiálů foto na dřevě, které je samozřejmě certifikované a voní. Máme toho ale daleko více 🙂 Z široké nabídky můžete vybírat na našich stránkách, kde můžete fotoobrazy rovnou objednat v editoru nebo pomocí našeho programu, který je ke stažení zcela zdarma.

Pokud se budete chtít inspirovat a vybrat vhodný typ pro jedinečné chvíle ze svatby, navštivte jednu z našich 48 prodejen po celé České republice, kde najdete všechny typy (vzorky) fotobrazů. Můžete si je tak „osahat“, případně se poradit s ochotnými prodejci a vybrat tak nejvhodnější typ přesně pro vás.

Hodně emocí v malé fotoknize

Jakmile je po svatbě, neuběhne ani týden a už vás především rodiče a prarodiče bombardují dotazy, jestli už máte fotky. Překvapte je nejen fotkami, ale třeba i CEWE fotoknihou Pure. Je velká tak akorát a radost uděláte obrovskou, to nám věřte.

svatební, pure, fotokniha
Svatební CEWE fotokniha Pure

CEWE fotoknihu Pure sestavíte z 22 fotek během pár minut přímo z mobilu. Použít můžete fotky z telefonu nebo z různých online úložišť na internetu. Dostanete ji v recyklovaném stylovém obalu, takže ji nemusíte ani balit.

Na našem webu najdete odkaz ke stažení aplikace CEWE fotosvět, kterou mohou do svých telefonů nainstalovat uživatelé Androidu nebo systému iOS od Apple.

TIP: Máme pro vás kreativní nápad na svatební den

Každý zamilovaný pár chce, aby jejich velký den byl dokonalý a originální výzdoba ke svatebnímu dnu prostě patří. Vyzkoušejte jeden typ z dekoračních tisků Art Printsvytvořte třeba tabuli z Retro Prints s fotkami svatebních hostů.

retro prints, art prints, svatební
Dekorační tisky Retro Prints

Ti vám na nich můžou zanechat třeba vzkaz nebo přání všeho dobrého do společného života.

retro prints, art prints, svatební
Svatební tabule s fotkami z Retro Prints

Na svatební den vám tak zůstane další památka, kterou si budete za pár let společně s rodinou a přáteli společně prohlížet a vzpomínat na nádherně prožitý den.

Věříme, že jsme vás inspirovali a přejeme vám hodně zábavy a radosti při tvoření, protože osobní dárky jsou přece ty nejlepší! 😉

Přidat komentář