CEWE Fotolab

Živé vzpomínky: Uchovávejte fotky s CEWE myPhotos

Každodenně nám vzniká obrovské množství fotografií a videí, které zachycují naše životní okamžiky. Každá z těchto vzpomínek má svou jedinečnou hodnotu. Nicméně uchování a organizace takového množství dat může být náročná. Nyní se zaměříme na službu CEWE myPhotos a prozkoumáme, jak vám může usnadnit správu vašich fotografií.

CEWE myPhotos je služba, která poskytuje uživatelům jistotu, že jejich fotografie a videa jsou v bezpečí. Veškerá data jsou bezpečně uchovávána na cloudovém úložišti v Německu v souladu s evropskými předpisy o ochraně osobních údajů. To znamená, že se nemusíte obávat o soukromí vašich vzpomínek. Toto úložiště nejen spolehlivě uchová fotky a videa, ale také nabízí uživatelsky příjemné prostředí pro jejich snadnou správu a sdílení. Můžete si vytvořit osobní nástěnku s vlastními kolekcemi. Tímto způsobem se veškeré vzpomínky shromáždí na jednom místě a budou snadno přístupné pro všechny uživatele, kteří k nim budou mít povolení.

Můžete vytvořit složky s lidmi, které nejčastěji fotíte. Stačí zadat jméno, obličeje rozpozná umělá inteligence.

 

Shromažďování fotografií z různých akcí a zdrojů může být komplikované a časově náročné. Svatba, narozeninová oslava nebo jakákoliv jiná příležitost přináší mnoho jedinečných momentů, které se zaznamenávají na fotografiích. Každá fotografie je cennou vzpomínkou a vy si přejete, abyste je mohli shromáždit všechny na jednom místě. CEWE myPhotos vám tuto úlohu usnadní. Můžete stahovat snímky z různých zdrojů a vytvořit z nich album, které můžete jednoduše sdílet s ostatními. Pokud máte párty, rodinnou oslavu nebo společný výlet s přáteli, každý pak může nahrát svoje snímky do vámi vytvořené složky, což bezesporu ušetří spoustu času. Kdo ale bude chtít přístup, musí si založit účet na CEWE myPhotos.

Fotky z počítače, mobilu a tabletu si uchováte na jednom místě

Další skvělou funkcí CEWE myPhotos je možnost efektivního vyhledávání a rozpoznávání obličejů. Můžete si vytvořit vlastní databázi obličejů, založit složky se jmény a aplikace automaticky rozpozná dané tváře na dalších fotografiích. Kromě toho jde snadno vyhledávat podle města nebo štítků, které aplikace generuje ke každé fotce automaticky. A co víc! CEWE myPhotos vám umožní filtrovat fotografie podle hodnocení nebo typu fotoaparátu. Můžete třeba vyhledat záběry, které jste pořídili na bezzrcadlovku Canon. Anebo všechny fotky, které nahrála vaše kamarádka z mobilního telefonu. Zkuste si kombinaci různých výrazů vyhledávání. Kupříkladu zadáte ve vyhledávání kombinaci slov „mrak, budova“ a za chvíli se vám ukážou všechny snímky s mraky a budovami z vašeho archivu. Navíc ani nemusíte k fotkám psát klíčová slova, jak je zvykem ve fotobankách, umělá inteligence si s tím bez problémů poradí za vás.

Můžete vyhledávat soubory podle témat a tvořit složky

Službu od CEWE ocení všichni milovníci fotografie od profesionálních fotografů po běžné uživatele fotící na mobilní telefon. CEWE myPhotos podporuje širokou škálu formátů, včetně populárních JPG, GIF a PNG. Ale to zdaleka není všechno! Můžete ukládat i RAW, syrové nekomprimované záběry přímo z fotoaparátu. Je to skvělé řešení, pokud s nimi pracujete a nechce se vám vozit externí disk na cesty. Ale pozor, pokud budete ukládat RAWy pravidelně, brzy vám pro jejich velikost dojde místo. Je ale možné si připlatit za větší úložiště, a to až do 1 TB. Ukládání videí taky nebude problém, můžete s nimi pracovat stejným způsobem jako s fotkami.

Jak je to s přístupem? Dostanete se sem z počítače či z mobilního zařízení, aniž byste fotky museli z mobilu stahovat. Aplikace je dostupná pro různé operační systémy, ať už používáte Windows, Mac OS, Linux, iOS nebo Android. Toto je pohodlné, když třeba chcete vytvořit CEWE FOTOKNIHU pro vaše děti a máte snímky jak v počítači, tak v mobilu. A pokud se vám i tak zdá tvorba fotoknihy složitá, můžete využít kreativního asistenta, který za vás automaticky vytvoří návrh.

Služba CEWE myPhotos je propojená s aplikací pro tvoření fotoproduktů. Tvorba fotoknihy se vám násobně zrychlí.

Mimochodem CEWE myPhotos úložiště vám zjednoduší tvorbu fotoknih, fotoobrazů, kalendářů a spousty dalších CEWE fotoproduktů. Úložiště je synchronizované s programem CEWE fotosvět, čímž se hledání zdrojových snímků násobně urychlí, než kdybyste hledali ve složkách v počítači.

Na konec to nejpříjemnější: CEWE chce každého věrného zákazníka odměnit za to, že je součástí jejich komunity, pravidelně objednává fotoprodukty a zároveň využívá CEWE myPhotos pro ukládání fotografií. Za každou objednávku fotoproduktů (CEWE FOTOKNIHY, kalendáře nebo jiné produkty z fotografií) získá zákazník 10% kredit na předplatné CEWE myPhotos. Tato hodnota je automaticky připsána na zákazníkův účet a může být použita jako sleva při nákupu dalšího úložného prostoru na platformě CEWE myPhotos. Při koupi fototechniky navíc jako dárek dostanete 250 GB online úložiště v CEWE myPhotos na celý rok zdarma. Kdybyste si chtěli založit účet jen tak, není problém, každý nově registrovaný uživatel dostane bezplatných 15 GB, které nejsou časově omezené.

Když to shrneme CEWE myPhotos je užitečným nástrojem pro ukládání, organizaci a správu vašich vzpomínek. Nyní si můžete být jisti, že vaše fotografie a videa jsou v bezpečí a snadno dostupné pro sdílení s vašimi blízkými.

Přidat komentář