CEWE Fotolab
Výroba CEWE FOTOKNIHY

Výroba CEWE FOTOKNIHY

Říká se, že kovářova kobyla chodí bosa, tak jsem si uvědomil opět, kolik zážitků a příhod jsem letos nafotil a už se mi opět hromadí na archivačním disku.

 

Fotografie jsou rychlý způsob archivace, ale přehlednější je chronologicky urovnat do naší CEWE FOTOKNIHY. Po letech praxe jsem zvolil strategii, kdy vyberu vždy jen pár nejlepších fotek z každé akce a narovnám je za sebou na stránky se stručnými komentáři.

 

U kvalitních snímků je navíc možné užít velký formát, na celou plochu stránek. Všimnul jsem si, že bez tohoto „památníčku“ už nejsem schopný rozeznat, co bylo před třemi a více lety … navíc mne posedla šílená myšlenka, že bych mohl takto vytáhnout z minulosti i další prima zážitky, které mám buď jen na fotkách nebo v databázi.

 

Ukládání a další ukládání fotek na disk mne znervózňuje, protože vím, že je to „studna zapomnění“. Nevím, jakou máte praxi vy?

komentářů

  • Mám to podobně – pokud si neudělám fotoknihu z akcí a výletů, tak ani nevím, kde a kdy jsem s kým byla 🙂

    • To nás velice těší, že v tom nejsme sami 🙂 CEWE FOTOKNIHA je skvělá na archivaci čehokoliv, někteří dělají z fotoknihy dokonce i kuchařku (pro inspiraci posílám odkaz zde).