CEWE Fotolab

Velikonoční přání s vlastní fotografií

Konečně je tady jaro. Po zimě jsme se dočkali krásného teplého počasí a s ním jsou tu i Velikonoce. Chtěli byste překvapit své blízké milým dárkem? Poradíme vám…

Přichází čas velikonočních přání. Ty tam jsou doby, kdy jsme kupovali pohledy a známky, vymýšleli krásná přání plná zdraví a jarní pohody.

Dnes komunikujeme hlavně přes SMS zprávy, nebo ještě jednodušeji hromadným přáním na Facebooku.

Není to škoda?

Zkuste překvapit své přátele a rodinu osobním přáním s vaší fotografií nebo s fotografií vašich dětí.

Program na sestavení a objednání vám nabízí celou řadu krásných grafických návrhů, které stačí doplnit fotografií a přáním veselých Velikonoc.

Navrhujeme tištěné přání s vlastní fotkou

Z nabízených návrhů si vybere určitě každý svůj styl. Najdete zde návrhy pro kombinaci s vaší fotografií, ale vyberete si také designy, ke kterým fotografii přidávat nemusíte. Je to na vás.

Grafiky jsou samozřejmě oboustranné, tzn. jsou i na zadní straně přání.

Zvolíte-li možnost oboustranného tisku, můžete i dovnitř přání vložit text a fotografie.

Přání se skládá ze sady 10 ks přáníček. Můžete si zvolit jednotný design na všech 10 kusů, nebo si udělat každý zcela jiný, s jiným designem, fotografií i textem.

Velikonoční inspirace

Velkou vychytávkou je možnost vložení videa. Můžete tak nahrát originální jarní pozdrav nebo natočit překvapení dětí z velikonoční nadílky. Obdarovaný pak jednoduše načte QR kód, který je vytištění na přáníčku, a na chytrém telefonu nebo tabletu si video pustí.

Široká je i nabídka formátů přání. Od malých přáníček až po větší formáty, kam se vejde i více fotografií.

Nemusíte mít obavu, že bude nutné shánět atypický rozměr obálky na vytvořená přání. Sada je samozřejmě doplněna i 10 obálkami s rozměrem vybraného typu přání.

Nevybrali jste si z naší nabídky designů?

Nevadí, udělejte si vlastní návrh. Kombinujte různá barevná pozadí s velikonočními či jarními kliparty. Přidejte vtipnou fotografii a originální přání je hotové.

Nebo udělejte svým dětem radost veselým velikonočním hrníčkem, pro každé dítě přidejte jeho fotografii a pár veselých klipartů.

A nezapomeňte o Velikonocích hodně fotit, abyste měli materiál na další krásné fotodárky, které najdete v našem programu na sestavení a objednání.

Přejme vám krásné, prosluněné Velikonoce.

komentářů

  • Chtěla jsem i u Vás službu Velikonoční pohled nebo přání objednat. Ale nefunguje žádný odkaz. Takže bohužel.

    • Dobrý den, to nás velmi mrzí a děkujeme za upozornění. Opraveno a věříme, že se tato situace nebude opakovat. Přeji krásný den
      Helena P.