CEWE Fotolab
CEWE FOTODÁRKY- Hrnek

5 tipů, jak na hravé Velikonoce

Konečně! S prvními jarními paprsky přichází i Velikonoce, které jsou krásnou oslavou jara… Buďte na ně letos připravení do posledních detailů s naší foto inspirací.

1. Co by byly Velikonoce bez CEWE PŘÁNÍ?

Velikonoční CEWE PŘÁNÍ skládací

Taky každý rok vytahujete telefon a píšete svým blízkým SMS? Vzpomeňte si na ně letos dřív a pošlete jim velikonoční přání. Napište do něj koledu, pozvání na zelené pivo, nebo jarní posezení. Dětem zase pozdrav od velikonočního zajíčka. Kreativitě se meze nekladou!

Jdu do toho, objednám přání!

2. Velikonoční zajíček s fotkou? To budou děti koukat!

CEWE FOTODÁRKY- plyšový zajíc

Co takhle do letošního balíčku dát kromě čokoládových dobrot i osobního plyšáka? V nabídce máme zajíčka, který k Velikonocům prostě a dobře patří, co myslíte?

Letos nadělím zajíčka!

3. Originální samolepky na vajíčka, nebo třeba květináče

CEWE FOTODÁREK- samolepky
Povedly se vám hned na začátku jara nějaké super fotky? Šup s nimi na samolepky a nazdobte s nimi cokoli vás napadne. Skvěle budou vypadat na květináčích, nebo můžete ozdobit třeba velikonoční vajíčka.

Budu tvořit se samolepkami!

Velikonoce s CEWE

TIP: Na klasická vajíčka pro koledníky zvolte samolepky, kde najdete 16 kusů v sadě, jsou nejmenší a na vajíčka tedy nejlepší variantou 🙂 Chcete jít ještě dál? Vystřihněte si papírová vajíčka a nalepte na ně samolepku s fotkou nebo můžete snadno dozdobit své lahodné velikonoční koláčky – inspirujte se na fotce výše.

4. Je libo kakao nebo čaj z hrníčku s vlastním návrhem?

CEWE FOTODÁRKY- Hrnek

Hrnek s osobní fotkou potěší malé i velké. Vložte společnou fotku, oblíbeného pohádkového hrdinu, nebo zvířátko. Oblíbená ranní káva s jarním zpěvem ptáčků bude najednou chutnat mnohem líp, to vám slibujeme 🙂

Budeme vychutnávat z osobních hrníčků!

5. Fotky, které nikdy nezklamou

CEWE FOTOGRAFIE

Na fotky nemůžeme zapomenout. Máte doma několik rámečků s fotkami? Co je trošku oživit a vložit do nich jarní fotky?

TIP: Nejste fanda rámečků? Nalepte jarní fotky na zeď, nebo je vložte do stojánků.

Jdu do klasických fotek!

Chcete se nechat inspirovat dál? Mrkněte na naši velikonoční inspirativní stránku tady. Těšíme se na Velikonoce spolu s vámi 🙂

Přidat komentář