CEWE Fotolab

V oblacích se Sony Alpha A7R II

Podívejte se na úžasné záběry, které pořídil profesionální fotograf Jesper Gronnemark vysoko v oblacích pomocí fotoaparátu Sony α7R II.

Vybavení, které Jasper pro projekt použil

α7R II
– První snímač Full-Frame CMOS na světě se zpětným osvětlením a 42,4 Mpx
– obrazovým procesorem BIONZ X
– Široký rozsah citlivostí od ISO 50 do ISO 102 400
– Rychlé hybridní automatické ostření s fázovou detekcí, pokrývající 399 bodů ohniskové roviny
5osá stabilizace obrazu pro snímky i videozáznamy


 

FE 24–70 mm F2,8 GM – Prémiová řada středních teleobjektivů G Master s pevnou ohniskovou vzdáleností – Vrstva Sony Nano AR Coating eliminuje odlesky a vícenásobný obraz – Kruhová clona s 9 lamelami pro krásný efekt rozostření – Přímý pohon SSM pro velmi přesné ovládání ostření objektivu – Konstrukce odolná proti prachu a vlhkosti

Sony Alpha a7r Mark IIProč používáte techniku značky Sony?
Pro mě je fotoaparát nástrojem pro uskutečnění mých představ. Moje fotoaparáty musí být lehké, aby se s nimi jednoduše cestovalo. Svoje vybavení si nosím sám a spolu s fotoaparáty, objektivy, světly a stojany je to dohromady velká zátěž.

Na co používáte fotoaparát α7R II?
Specializuji se na zachycování sportovních momentů pro komerční použití pro klienty, jako jsou Red Bull, CeramicSpeed, Cannondale atd.
Fotoaparát používám zejména pro sporty v kontrolovaném prostředí. V disciplínách, při kterých se mohou atleti snadno opakovat, dokud nezískám perfektní snímek, a také pro portréty atletů na místě.Sony Alpha a7r Mark II

Jak vám fotografování s produkty značky Sony pomáhá ve vaší práci profesionálního fotografa?
Automatické ostření je úžasné. Mít dobré automatické ostření je vždycky výhoda při fotografování sportu.
Dynamický rozsah je něco, co by měl vzít v úvahu každý fotograf. Mít možnost pracovat s tolika informacemi, které jsou součástí souborů od Sony, je zkrátka radost.

Sony Alpha a7r Mark II
Sony A7RII

Obrovské množství detailů, obzvláště u fotoaparátu α7R II od Sony, je skvělá věc. Nemám vždycky možnost být atletům tak blízko, jak bych si přál, takže mít možnost oříznout snímky a stále být schopen je použít pro tisk je pro mě klíčové.
Ostrost a kvalita objektivů G Master mě zprvu překvapila – jsou to opravdu dech beroucí objektivy. Ten pocit, když vidíte snímky pořízené pomocí objektivů GM, se dá jen těžko popsat.Sony A7RII

Přidat komentář