CEWE Fotolab
plakát, fotoobraz

Přehled fotoobrazů pro dokonalý domov

Vyzdobte si váš domov stylově kreativními fotoobrazy z vlastních fotografií s těmi nejhezčími vzpomínkami.

Rámované fotoobrazy

Dodejte vašim nejhezčím fotografiím na jedinečnosti, vytvořte si fotoobrazy s vhodným rámem a zútulněte si domov nebo třeba kancelář.

cewe fotoobrazy, fotoobrazy
  • Rámování se sklem a paspartou – vaše nejkrásnější momenty jako dokonalý obraz za sklem a s paspartou. Vybírat můžete z dřevěných, kovových nebo plastových rámů a mnoha velikostí obrazu.
  • Moderní plastové rámy – minimalistický moderní design rámů bude vašim fotografiím slušet.
  • Rámy pro kašírované foto – fotografie natištěná přímo dřevěné desce. Vybírat můžete ze 4 různých formátů od 20×30 cm až po 50×75 cm a mnoha barevných rámů
  • Rámy se stínovou štěrbinou – dodejte vašim fotografiím prostor a vyberte rám se stínovou štěrbinou. Vybírat můžete dřevěné, kovové nebo plastové.
závěsný systém fotoobrazy

Vytvořit a objednat rámované fotoobrazy

Foto na plátno

Foto na plátno je nadčasové a v jakémkoli interiéru vypadá skvěle. Plátno napnuté na klínovém rámu z českých lesů vám bude dělat radost každý den.

Jestli chcete, aby se stalo foto na plátno uměleckým dílem, dopřejte mu kvalitní dřevěný rám. Na výběr máte z 6 barevných variant.

Plátno snadno a rychle vytvoříte online na webu, v programu CEWE fotosvět nebo v mobilní aplikaci. Jakýkoli způsob objednání je zcela zdarma.

Vytvořit a objednat foto na plátno

koláž, fotoobrazy, rámované fotoobrazy

Gallery Print

Díky UV tisku přímo na akrylové sklo budou vaše fotografie vypadat zvláště luxusně. Pro ještě větší stabilitu je akrylové sklo nalepené na hliníkové desce. Zářivé barvy a vaše originální fotografie – to je kombinace, která vydrží věky.

gallery print

Vytvořit a objednat Gallery print

Foto na dřevě

Pro všechny, kteří milují vzhled a vůni dřeva je tento fotoobraz jasnou volbou. Kvalitní tisk přímo na dřevo dělá z tohoto typu jedinečný kousek.

Foto na dřevo jako fotoobraz od FOTOLAB

Vytvořit a objednat foto na dřevě

hexxas

Neotřele originální koláž z vašich nejhezčích okamžiků. Moderní galerii z úžasných šestiúhelníků vytvoříte snadno a vybírat můžete ze dvou formátů

  • 18 x 15,6 cm
  • 27 x 23,4 cm

Další a další nejlepší momenty doplňujte zas a znovu kdykoliv se vám zachce.

hexxas

Vytvořit a objednat hexxas

100% garance spokojenosti

Vaše spokojenost s našimi produkty je pro nás velmi důležitá. Dáváme si záležet na tom, aby všechny naše fotoprodukty byly co nejkvalitnější. V případě, že s fotoobrazem nebudete spokojeni, můžete využít 100% garanci spokojenosti. Ta vám zaručí možnost produkt vrátit bez udání důvodu. My vám fotoobraz vyrobíme znovu nebo vám vrátíme peníze.

Bonusové výhody

Využijte naše bonusové výhody – čím větší hodnota objednávky, tím více na fotoobrazech ušetříte.

  • 50 Kč – nad 500 Kč
  • 100 Kč – nad 750 Kč
  • 200 Kč – nad 1400 Kč
  • 300 Kč – nad 2000 Kč

Přidat komentář