CEWE Fotolab

Photokina 2016

PHOTOKINA 2016 je tu! Po dvouletém čekání bude výstaviště v Kolíně nad Rýnem opět hostit největší evropský veletrh zaměřený na novinky ze světa fotografie.

Brány výstaviště se otevřou 20. září v 10 hodin a až do 25. září se tak kolínské výstaviště stane světovým centrem fotografie, kde se představí téměř 1100 vystavovatelů z padesáti zemí světa. Během pěti dnů by mělo jejich stánky, výstavy, workshopy a další akce navštívit 180 000 návštěvníků, 6 000 akreditovaných novinářů a 3 000 tiskových oddělení ze 160 zemí světa.

photokina 2016

Firma CEWE, jejíž prvotřídní fotoprodukty jsou i v nabídce značky FOTOLAB, je největším evropským zpracovatelem fotografií a tak nemůže na této prestižní akci chybět.  Stánek CEWE opět najdete v hale 4.2.

Na ploše několika set čtverečních metrů bude k vidění nejširší portfolio produktů, které lze při zpracování fotografií vytvořit přímo z pohodlí domova.

Představeny budou nejen produkty ze současné nabídky, ale především novinky, které reagují na současné fotografické trendy a využívají nejmodernější tiskové technologie a materiály.  Velká část expozice bude věnována i CEWE FOTOKNIZE, která si v rámci celé Evropy získala obrovskou popularitu a stal se z ní jeden z vůbec nejoblíbenějších způsobů prezentace fotografií.

photokina-2016

U všech představených fotoproduktů bude i nadále kladen důraz na to, aby byly dostupné nejširší fotografické veřejnosti. Společnost CEWE si totiž zakládá na tom, že i ty nejexkluzivnější produkty si může snadnou a intuitivní cestou objednat kdokoliv. Profesionální kvalita i největší výběr produktů a jejich variant je tak dostupná pro příležitostné rodinné fotografy, stejně jako pro náročné profesionální fotografy.

photokina-cewe

Pokud se sami chystáte přímo do centra dění, rádi se s vámi uvidíme přímo na stánku CEWE. Ale ani ti, kteří se na kolínské výstaviště nedostanou, nebudou o informace ochuzeni.

FOTOLAB Vám bude v příštích dnech průběžně přinášet informace o představených novinkách, nejnovějších trendech a zajímavostech přímo z místa.photokina 2016

Sledujte náš facebookový profil, ať nepřijdete o to nejzajímavější, co v Kolíně potkáme.

 

Helena Piwowarcziková

Přidat komentář