CEWE Fotolab
CEWE fotosvět - sestavení knihy z dovolení

Novinky v objednacím programu CEWE FOTOSVĚT

Náš objednací program CEWE FOTOSVĚT určitě spousta z vás už zná. Nemáte ale stále jeho starou verzi? Co všechno umí ta nová a proč si ji zdarma stáhnout co nejdřív.

K čemu program slouží?

V programu vytvoříte nejen naše CEWE FOTOKNIHY, ale také CEWE FOTOOBRAZY, fotografie, kalendáře, pohledy, přání a další fotodárky.

Kde a jak ho nainstalujete?

Je to jednoduché. Stačí kliknout sem a do vašeho počítače, tabletu či telefonu se program nainstaluje během pár sekund či minut. Ovládá se intuitivně a velmi jednoduše na jakémkoli zařízení, přece jen ale například pro tvorbu knih doporučujeme počítač, protože se na něm díky větší obrazovce kniha bude lépe skládat.

Chci si stáhnout program ZDARMA!

Nově v programu najdete…

  • Nové styly a šablony u CEWE FOTOKNIH
  • Kvalitnější a propracovanější službu asistenta
  • Nové CEWE KALENDÁŘE a formáty CEWE FOTOOBRAZŮ
  • Nové designové úpravy tvrdé vazby

Styly a šablony knih

Naši designéři navrhují styly a šablony k různým životním událostem. Chcete vytvořit svatební knihu, nebo třeba poskládat do knihy fotky z rodinné dovolené nebo k prvnímu roku vašeho miminka? Šablony s vašimi fotkami krásně podtrhnou atmosféru a vám ušetří spoustu práce

Novější služba asistenta

Objednací program CEWE FOTOSVĚT

Služba asistent slouží pro ty z vás, kterým je čas opravdu drahý, stačí do něj nahrát složku fotek a poskládá fotky do knihy za vás. Dokáže za vás taky roztřídit fotky a např. z 500 vybrat 200 a ty do knihy roztřídit podle požadovaného počtu stran. Chytré, že?

Nové kalendáře a fotoobrazy

objednací program cewe fotosvět

Rádi jdeme s trendy a čtverce nás všechny baví. Nově tedy můžete objednat nástěnné kalendáře v rozměrech XXL 45×45 cm a XL 30×30 cm a foto na plátno nyní můžete objednat i v rozměru 45×30 cm!

Nové designové úpravy tvrdé vazby

objednací program cewe fotosvět

Pro všechny formáty CEWE FOTOKNIH můžete nově použít zlatý, stříbrný, nebo efektní lesklý lak.
Věděli jste, že: V roce 2018 jsme za tuto inovaci obdrželi cenu TIPA Awards?

Jdu do toho! Nový objenací program se mi bude hodit!

 

Přidat komentář