CEWE Fotolab
žena, fotoaparát

MDŽ: Jaké zajímavé ženy sledujeme na Instagramu?

Mezinárodní den žen, který každoročně připadá na 8.března, je skvělou příležitostí, kdy vám můžeme představit pár zajímavých a inspirativních žen, které sledujeme na sociálních sítích.

timetofit

Autorka blogu, cestovatelka Eliška na svém profilu i blogu inspiruje kam se vydat na výlet, co si pořídit za vybavení nebo kde koupit levnou letenku. Je spoluautorkou aplikace Placehunter, plná tipů na skvělé výlety po Česku.

Autor: Eliška Hudcová

terezainoslo

Známá blogerka miluje především psaní, ale zároveň je spoluzakladatelka agentury Elite Bloggers, autorka knihy Šlehačková oblaka, podcastu V oblacích a Linka.

Autor: Tereza Salte

michaela.durisova

Máme rádi fotografky (i fotografy samozřejmě), kteří si s fotkami „hrají“ a přemýšlí o nich, než zmáčknou spoušť. Jak sama Michaela píše, je především umělec a takové dělá i fotky. Mrkněte na její profil na Instagramu, nebo přímo na její webovky.

Autor: Michaela Ďurišová

patricie.pagacova

Především herečka, ale i moderátorka nebo autorka kalendáře na podporu psích útulků. S Patrícií spolupracujeme již pěknou řádku let, a jsme rádi, že jsme součástí jejího projektu charitativního kalendáře Psí život, jehož výdělek jde na pomoc zvířatům v nouzi.

Autor: Patricie Pagáčová

johanka.photography

Všestranná fotografka Jana Kupčáková, která se může chlubit celou řadou prestižních ocenění. Má za sebou spoustu výstav a zároveň je lektorkou na Škole kreativní fotografie v Praze. Jak sama o sobě píše, miluje fotografii a cestování. Na její tvorbu se můžete podívat na jejích webovkách johankaphotography.com

Autor: Jana Kupčáková

Všem ženám přejeme všechno nejlepší k MDŽ!

Přidat komentář