CEWE Fotolab
galerie, fotoobraz

Kreativní tip: Vytvořte si doma rodinnou galerii

Jistě máte doma spoustu fotografií dětí, fotek z dovolených nebo rodinných momentek. V paměti počítače nebo dokonce vyvolané a uložené v krabici. Máme pro vás skvělý tip, jak s nimi kretivně naložit.

Spoustu krásných vzpomínek zachycených na fotografiích by bylo škoda nechat bez povšimnutí. Vyberte ty nejlepší, nejemotivnější okamžiky na společně strávenou dobu a vytvořte originální galerii kdekoliv, třeba v obýváku nebo u schodiště do patra.

galerie, fotoobraz

Nabízíme širokou škálu možností, jak své nejvíce oblíbené fotografie prezentovat na různých materiálech:

Samozřejmě nemusíte zůstat jen u toho – fotoobrazy můžete nechat i zarámovat. Rámy obrazy dokáží krásně oživit a doladit. 

„Nejtěžší“ úkol – vybrat správné motivy

V případě, že vás v domácnosti bydlí více, nebude jednoduché se shodnout. Jak se říká: co člověk, to názor. Prvním a zásadním krokem bude domluvit se na podobě galerie a jaké motivy zvolit. Fotky z ateliérového focení? Rodinné momentky? Fotografie ze společné dovolené?

počítač

TIP: Jestliže váš názor není jednotný, vyberte z každé oblasti fotek několik nejpovedenějších a v galerii je nakombinujte.

A máme tu další úkol – jak fotografie uspořádat? Zvolit můžete obrazy jen s jednou fotkou nebo vytvořit koláže z více fotek. Další otázkou je, zda je nechat rovnou zarámovat nebo nechat bez rámu přímo na plátně, plastové desce nebo na akrylu?

Každý jsme jiný a tak bude vypadat i galerie

Váš společný život je velmi rozmanitý, nebojte se stejně pestře vytvořit i rodinnou galerii. Nebude sice vypadat jao z katalogu, ale o to víc bude originální a jenom vaše. Nemějte obavy použít pestrou směs materiálů, formátů a povrchů. Při objednávání oblíbených motivů vyzkoušejte z naší nabídky cokoliv:

CEWE FOTOOBRAZ z vlastní fotografie si může vytvořit kdokoli.

Rozmanitost produktů nejlépe vystihne to, jací jste – každý jiný, ale přesto spolu 🙂

A jdeme na to!

Jak to vše zavěsit a nakombinovat? Co bude vypadat nejlépe? Jak to všechno bude vypadat na zdi? Na podlahu rozložte všechny fotoobrazy a vyzkoušejte, co se k sobě hodí a jak to spolu celkově ladí.

cewe fotoobrazy, fotoobrazy

Než najdete vhodnou kombinaci fotoobrazů, může to chvíli trvat, ale věřte, že z finálního výsledku budete nadšení a navíc – fotoobrazy můžete kdykoliv vyměnit.

Vyzkoušejte barevný mix a různé motivy, které zachycují všechny vaše nejhezčí momenty v různých situacích – při vaření, na dovolené, při práci na zahradě…

Ať už zvolíte jakoukoli podobu, s jakýmikoli fotoobrazy věříme, že vaše rodinná galerie bude dokonalá!

Přidat komentář