CEWE Fotolab

GoPro HERO4: MINI RECENZE

Outdoorová kamera, která ve své třídě nemá konkurenci. Tato kamera je převážně určená na natáčení sportů, z pohledu sportovce. Čím adrenalinovější sport děláte, tím je video zajímavější.

Nemusíte ovšem natáčet jen sport, z osobní zkušenosti vím, že kamera je vhodná i na natáčení akcí. Například koncertů, plesů či jiných oslav. S tímto přístrojem jste totiž schopni zabrat až 170° a s novým audio systémem zachytíte dokonale čistý zvuk. Nová funkce nočního vidění vám usnadní natáčení při špatných světelných podmínkách, například i pod vodou. Další výhodou je totiž to, že s kamerou můžete do hloubky až 40 m. Samozřejmě s pouzdrem, které je součástí každého balení. Díky široké nabídce různých držáků, můžete kameru připevnit na všechno možné a zachytit tak ty nejzajímavější okamžiky a to v rozlišení FullHD nebo 4k.

Čím se však tato Silver edice liší od Black edice,byla obohacena LCD displejem. Takže, pokud se nemůžete dočkat, až skouknete, co jste vytvořili, nyní to můžete udělat ihned, jak skončíte s natáčením.

S touto kamerou můžete zkrátka cokoliv a kdekoliv.

Nikola Temnyaková

Přidat komentář