CEWE Fotolab
den matek, máma

Den Matek: Zajímavé maminky, které sledujeme na Instagramu

Den matek je skvělý způsob, jak vám představit zajímavé maminky, které na Instagramu sledujeme. S některými spolupracujeme, a u některých nás baví jejich tvorba – obsah, fotografie, nebo právě to, jaké jsou mámy.

anie_songe

Maminka dvou dětí je autorkou knížek Příběhy z vesMíru a Továrna na sny, navrhuje oblečení, tvoří autorské hračky a maluje. Má náš obdiv, že zvládá tolik kreativních aktivit zároveň se dvěma dětmi.

terezajuscikova

Je moderátorkou televize Nova, se kterou naše společnost spolupracuje již dlouhá léta. Tereza je krásná, akční maminka, která miluje svou práci i svého malého syna.

mamadomisha

Jako další maminku, kterou vám představíme je blogerka Dominika Šťovíčková. Parádně sladěný feed, fotky krásných dětí a občas i humor – to je to, co nás baví!

krusnoholka

Mladá maminka, která, jak sama píše, umí s vlky výt a žít a po jejich stopách jít. Má vlastní eshop s hrnečky, dřevěnými drobnostmi, nebo termoskami. Prostě s věcmi, které z Krušných hor prostě potřebujete mít.

smoothandcooking

Maminka Kačí, se kterou moc rádi spolupracujeme. Vaří, smaží, peče, a do toho ještě píše blog, nebo cestuje. Stíhá toho dost, co říkáte?

eliskapivrncova

Eliška je maminkou tří dětí, a je vystudovaná výživová specialistka. Její profil na IG nás baví, protože na jejím feedu najdete nejen fotografie s jejím třemi dětmi, ale i inspiraci na zdravou výživu pro děti od útlého věku.

jitkanovackova

Modelka Jitka Nováčková se stala maminkou teprve nedávno. Baví nás, jak sama o sobě tvrdí, že je modelka velikosti M, ale jak je vidět z fotek na Instagramu, nesmírně ji to sluší, co říkáte?

terezainoslo

Známá blogerka miluje především psaní, ale zároveň je spoluzakladatelka agentury Elite Bloggers, autorka knihy Šlehačková oblaka, podcastu V oblacích a Linka.

Sledujete i vy nějakou zajímavou maminku? Pochlubte se nám do komentářů, a hlavně nezapomeňte popřát v neděli své nejmilovanější mamince!

komentář

  • Doporučuji moji milovanou @retro.babi, nádherné fotky a vtipné komentáře ze života s dětmi i vnoučaty.🤩💘👌