CEWE Fotolab

Crazy fotosoutěž

Konečně! Prázdniny jsou tu! Tak jak k prázdninám patří voda, slunce, zábava, tak k létu neodmyslitelně patří fotografování. A když se povede spojit fotografování se zábavou, to je teprve paráda. Pro letní dny jsme pro vás připravili zábavnou fotosoutěž, ve které můžete vyhrát spoustu zajímavých a hodnotných cen. Nejenže odměníme každého, jehož fotografie bude do soutěže zařazena, slevovým kódem ve výši 100 Kč, ale dále pak můžete získat Samsung Galaxy K Zoom v hodnotě 8.888 Kč v týdenních kolech, celkem tedy 9x, jelikož soutěž trvá 9 týdnů od 29. 6. do 30. 8. 2015. A aby toho nebylo málo, můžete navíc získat v internetovém hlasování digitální zrcadlovku Canon v hodnotě 9.999 Kč.

Po ukončení soutěže odborná porota složená ze zaměstnanců CeWe Color, a.s. vybere jednu fotografii, která nejlépe vystihuje emoce zákazníka na fotografii spojené s fotoproduktem od FOTOLAB.cz.

Výher máme více než dost a stojí za to bláznivou fotografii s některým z našich fotoproduktů vytvořit.

Zajímá Vás jak na to?

Je to úplně jednoduché, protože léto nám nabízí spoustu bláznivých nápadů!

Vezměte si některý z našich produktů, ať je to CEWE FOTOKNIHA, Fotoobraz nebo třeba Fotodárek a pořiďte co nejbláznivější, nejvtipnější nebo nejoriginálnější fotografii. Poté se přihlaste do soutěže jednoduchou registrací, nahrajte soutěžní snímek, co nejvíce sdílejte s přáteli a nasbírejte hlasy, abyste zvýšili své šance na jednu z mnoha výher. Pokud ještě nemáte žádný  fotoprodukt z naší nabídky, můžete si jednoduše některý objednat na www.fotolab.cz, času máte více než dost.

Naše doporučení: Čím dříve se do soutěže přihlásíte, tím větší máte šance na výhru! Neváhejte, soutěžte s námi a Vaše léto bude mnohem zábavnější!

Krásné prázdniny a mnoho bláznivých fotografií Vám přeje

Tým FOTOLAB.cz

 

Ceny v soutěži:

  • Vítězové týdenních kol: 9x Samsung Galaxy K Zoom
  • Vítěz internetového hlasování: 1x Canon EOS 1200D + objektiv EF-S 18-55 DC II
  • Speciální cena poroty: 1x Samsung Galaxy K Zoom
  • Cena za přihlášení fotografie: slevový kód v hodnotě 100 kč na jakoukoliv fotoslužbu z nabídky FOTOLAB.cz

Gábina Městková

Přidat komentář