CEWE Fotolab
CEWE FOTOOBRAZY

CEWE FOTOOBRAZY

Za dvacet let, kdy se naše fotolaboratoř postupně rozšiřuje i  o tiskárnu, jsou výrobní procesy „vymazlené“. V posledních třech letech zpracováváme i výrobek, který je výjimečný počtem zpracovatelských operací a navíc má podivný název „kašírované foto v rámu“. Raději jsme ho přejmenovali na „Fotoobraz“.

 

V objednací aplikaci ho lze nalézt pod tímto názvem. Na začátku je  fotografie zákazníka na fotografickém papíře Kodak, který exponujeme laserovým osvitem, vyvoláme ve vývojce, vypereme v běliči, ustálíme v ustalovači, vypereme ve vodní lázni, usušíme. Fotografii nalepíme, nebo se také říká nakašírujeme, na 3mm dřevěnou desku, kterou následně laminujeme UV ochrannou  fólií s hedvábným povrhem. Ta chrání fotografii také mechanicky. Deska i s fotografií se poté vsadí a zafixuje do designových rámů, podle výběru zákazníka.

 

V současnosti  jich je v nabídce několik desítek. Rám opatříme zapuštěným závěsem a po výstupní kontrole obraz zabalíme do ochranné fólie. Vše se připraví na transport v kartónovém obalu. A tak tento výrobek vyrábíme pro celou Evropu. Slušná práce, ale celkem složitá. Koncern sází na pečlivé české ručičky.

Přidat komentář