CEWE Fotolab
Den s CEWE 2018

Den s CEWE a československými influencery je za námi!

Prohlídka laboratoře, představení produktů, workshopy, výstava a spousta skvělých lidí, tak vypadal náš #densCEWE.

Pondělí pro nás bylo velice příjemným dnem, který jsme mohli strávit s našimi oblíbenými influencery a fotografy. A jak to celé probíhalo?

densCEWE pozvánky

Influenceři, kteří byli součástí akce #densCEWE

Pozvání přijali  Patricie SolaříkováEjvi Freedom, FreecoolinaSmooth and CookingKubajszcomGabi TragaTadeáš Traga, David Buček, Pavel Mikeska,Tereza Janoušková za Českou republiku a za Slovensko   c.z.immer , Michal Durovic , Patra Bene, Style of Becca, Nika VujisicErik Tomašák, Baša Števulova, Beautifoodsk, Zuzana Venere, Welinna

Partička talentovaných a vlivných osobností, která má dohromady 695 000 sledujících! 

Prohlídka CEWE fotolaboratoře

Začali jsme v naší laboratoři. Viděli jsme, jak se tvoří CEWE FOTOOBRAZYCEWE FOTOKNIHY, jak se digitalizují VHS kazety, nebo třeba jak vznikají klasické fotky.

Prohlídka tvorby fotoobrazů
Tvorba digitálních fotografií
CEWE a influenceři
Prohlídka výroby CEWE FOTOKNIH

Mezi prohlídkami laborky se nám o zábavu postaral náš fotokiosek pro okamžitý tisk fotek a Instaxy SQ6, díky kterým jsme si vytvořili krásné vzpomínky.

Instax SQ6
Gabi a Tadeáš Traga, Kačí Smooth&Cooking, Freecoolina, Tereza Janoušková, David Buček, Pavel Mikeska a Ejví Freedom na dopoledním programu v CEWE.

Fotografické workshopy s Olympusem

Protože čas rychle ubíhal, přesunuli jsme se na oběd do restaurace Trifot, která je hned vedle Czech Photo Centre na Nových Butovicích, kde probíhal zbytek programu našeho společného dne.

Czech Photo Centre Nové Butovice
Vchod do Czech Photo Centre

Začali jsme workshopem street & portrait s fotografem Vladem Knížem, jehož součástí byla jak teorie, tak praxe. Takže po teorii hurá vzít foťáky a trénovat, trénovat… 🙂 Workshopy byly pod záštitou Olympusu, který na výstavě prezentoval své CSC fotoaparáty a pro blogery nachystal i malý dárek.

Street & portrait workshop
Street & portrait workshop
Street & portrait workshop

Výstava instagramových fotek v Czech Photo Centre

Zlatý hřeb dne přišel později odpoledne, když začala oficiální výstava fotek všech dvaceti influencerů, takže se zdi Czech Photo Centra proměnily do reálných instagramových zdí. Na výstavu přišli i fanoušci našich influencerů, kteří se tak mohli setkat se svými idoly naučili jsme se jak správně fotit flatlay fotky, užili jsme si foto koutek, občerstvení a skvělou atmosféru.

Výstava v Czech Photo Centre
Patrície Solaříková a Nika Vujisic
Patrície Solaříková a Nika Vujisic
Freecoolina a Kubajszcom
Freecoolina a Kubajszcom
Flatlay workshop

Instastories najdete zde.

Přidat komentář