Olympus TOUGH TG-6 Black

Olympus TOUGH TG-6 Black

Celkové hodnocení

4.8 z 5

+ + + + +

Recenze a hodnocení

Napsat recenzi mohou pouze naši zákaznící, kterým přijde unikátní odkaz do emailu.

Avatar

Renata Bockova

Vše od objednání až po navrácení proběhlo na 1

+ + + + +
Hodnocení: 5 z 5

Avatar

Hana Ryglová

Díky Olympus TG6 dostalo šnorchlování a potápění v Rudém moři větší kouzlo. Propojení s aplikací umožní ihned vidět nafocené snímky. Již mám rezervováno na další dovolenou a těším se na využití. Vyzvednutí a předání proběhlo na prodejně profesionálně. Děkuji

+ + + + +
Hodnocení: 5 z 5

Avatar

Michaela Eiselt

Celkově hodnotím službu jako fajn. Vše bylo nachystané a bez problémů. Foťák byl dost opotřebovaný, což mělo výhodu, že ho sama někde nezničím. Ale zase nevýhoda byla ta, že sklíčko přes které se fotí bylo poškrábané a věřím, že to trochu ubralo na kvalitě výsledné fotky. Celkově ale vše fajn, za mě lepší, než si kupovat nový.

+ + + + +
Hodnocení: 5 z 5

Avatar

Rostislav Tluček

Předem hlavně děkuji za možnost zapůjčení fotoaparátu. Pro mě, kdo to využije jednou ročně se neoplatí kupovat drahý fotoaparát. A co se týče samotného focení s TG-6 tak pod vodou i na souši super fotky, teda pro mě jako amatéra. Foťák má jednoduché, rychlé, intuitivní ovládání, takže bych řekl, že to zvládne každý. Vzhledem k pořizovací ceně, využití jednou ročně a částce za půjčovné, bylo zapůjčení jasná volba.

+ + + + +
Hodnocení: 5 z 5

Avatar

Milan Duck

Tento malý kompaktní fotoaparát dělá překvapivě hezké snímky. Bohužel jenom v JPG formátu - omezený postporcesing fotografií v PC.

+ + + +
Hodnocení: 4 z 5


Facebook Instagram YouTube Google+ Twitter Blog FOTOLAB