Canon EOS R + 24-105 mm + adaptér EF-EOS R

Canon EOS R + 24-105 mm + adaptér EF-EOS R

Celkové hodnocení

5 z 5

+ + + + +

Recenze a hodnocení

Napsat recenzi mohou pouze naši zákaznící, kterým přijde unikátní odkaz do emailu.

Avatar

Adam Ostruszka

Dobrá a cenově dostupná kombinace pro de facto profi focení. Půjčení i vrácení úplně v pohodě. Automatickou součástí výpůjčky byla i brašna, paměťová karta SanDisk a manuál. K úplné dokonalosti chyběla snad jen ještě náhradní baterie - pokud by Fotolab chtěl tuto službu ještě vylepšit. Tohle je cesta. I tak jsem byl ale mile překvapen a doporučuji.

+ + + + +
Hodnocení: 5 z 5

Avatar

Zdeněk Kopecký

S tímto fotoaparátem jsem byl na výsost spokojený a určitě bych uvažoval o koupi, jen ta cena. Na focení bez výhrad i se setovým objektivem.

+ + + + +
Hodnocení: 5 z 5

Avatar

Petr Chaloupka - Reklamace

Byl jsem velice spokojen, je o dost kvalitnější než můj Canon eos m50. Na ovládání jsem si rychle zvykl, tak že s nastavením nebyl žádný problém. Teď uvažuji o koupi levnější verze Canon eos RP a pevné 35mm ale pak by m50 byla přebytečná a je ještě v záruce, ještě si to musím rozmyslet. Každopádně děkuji moc za půjčení, bylo to úžasné focení. S pozdravem Petr Chaloupka.

+ + + + +
Hodnocení: 5 z 5

Avatar

Lukáš Höfer

Úžasná full-frame bezzrcadlovka. Ovládání je fantastické, s RF objektivem můžete ovládat iso přímo na objektivu skrze "konfigurovatelný" kroužek na konci objektivu. Focení je snadné, rychlé a "předvídatelné". Pokud máte prostředky na pořízení, pak určitě neváhejte, pokud hledáte něco co se bude velmi blížit Rku, pak doporučuji Canon EOS RP.

+ + + + +
Hodnocení: 5 z 5


Facebook Instagram YouTube Google+ Twitter Blog FOTOLAB