CEWE Fotolab
Banner Nikon Z DAY

Přijďte na Nikon Z DAY – den plný workshopů, přednášek a „Zetka“!

O Nikonu Z jsme toho v průběhu tohoto roku slyšeli opravdu mnoho, a když se pak konečně zpráva o jeho uvedení na trh stala oficiální, zrodil se na našich tvářích veliký úsměv…

Věděli jsme totiž, že se svět fototechniky posunul zase o kus dál, že se budeme mít o čem bavit u piva, že se budeme opět jako malí těšit na to, až si „Zetko“ odzkoušíme. A protože je tohle „zvíře“ výjimečné a svým způsobem revoluční, rozhodli jsme se jej uvést se vší parádou!

Banner Nikon Z DAY

Zúčastněte se události NIKON Z DAY, kde vám představíme nový plnoformátový bezzrcadlový fotoaparát NIKON Z7. Čeká nás odpoledne plné zajímavých diskuzí a workshopů, na kterých si budete moci fotoaparát vyzkoušet.

Potkejme se…

25. 10. 2018 v nekonvenčním a experimentálním prostoru industriálního vzhledu DUP 39, Charvátova 39/10, 110 00 Nové Město – Praha, kde se uskuteční náš DEN ZETKA, a tedy NIKON Z DAY.

NIKON Z DAY- DUP 39
DUP 39

Jaký na vás čeká program?

15:00 – 15:15 Oficiální přivítání

15:15 – 16:15  Přednáška | Filip Barták a Michael Jurák

16:15 – 17:00 Přednáška | Juračka a Czech Vibes

17:00 – 17:30 Pauza na občerstvení a diskuze

17:30 – 19:00 Workshopy | Makro, pohyb i ateliérové focení:
Makro – Petr Jan Juračka, tanec a pin-up modelka s Michaelem Jurákem a Filipem Bartákem


POZOR:

Odpolední termín Nikon Z DAY (od 15 hod.) jste zaplnili k prasknutí a už se na něj nelze registrovat 🙁 

Ale máme pro vás skvělou zprávu – podařilo se nám nafouknout kapacitu dopoledního Nikon Z DAY VIP termínu. Registrujte si poslední volná místa raději hned, další už k dispozici nebudou!


Filip Barták a Michael Jurák jsou tvářemi Nikonu. Zetko otestovali jako nikdo jiný, a tak vám o něm budou povídat technicky, jak se patří. Ve Filipově podání to bude technokratický diktát, ale dost pravděpodobně budou „aha“, „hmmm“ a „wow“ vašimi nejčastějšími reakcemi, to nám věřte.

Po záplavě informací o našlapané full-frame bezzrcadlovce (pokaždé, když to vyslovíme, říkáme si, jak strašně super to zní) se slova ujmou Czech Vibes a Petr Jan Juračka. Holky na „Zetko“ natočily pár videí, ukáží vám tak, že videa pořízená na tohle bezzrcadlo vás do přírody přenesou rychleji než sedmimílové boty. Fotograf a přírodovědec Petr Jan Juračka vám „Zetko“ představí z pohledu fotografa a cestovatele.

Czech Vibes
Czech Vibes

Czech Vibes budou po přednášce hodinu k dispozici v „Chill zóně“, kde se s nimi budete moci dle zájmu pobavit. A pokud se na holky chcete naladit už teď, poslechněte si jejich hudbu…

Později vás Petr na svém workshopu vtáhne do světa makrofotografie. Objevte kouzlo na první pohled neviditelného. Staňte se objeviteli a dostaňte se broučkům pod krovky!

Petr Jan Juračka makrofotografie
Petr Jan Juračka
foto: Petr Jan Juračka

Vyzkoušet si fotoaparát Z7 budete moci i během volných tanečních představení, či při focení pin-up portrétu s Michaelem Jurákem.

Coffee

Na akci jsme si pro vás připravili nějaké mlsání, kvalitní kávu a další občerstvení.

Kdy a jak se na akci zaregistrovat?

POZOR:

Odpolední termín Nikon Z DAY (od 15 hod.) jste zaplnili k prasknutí a už se na něj nelze registrovat 🙁

Ale máme pro vás skvělou zprávu – podařilo se nám nafouknout kapacitu dopoledního Nikon Z DAY VIP termínu. Registrujte si poslední volná místa raději hned, další už k dispozici nebudou!

Jak se na akci dostanete?

Nejlépe se tam dostanete metrem B nebo tramvají – ze zastávky Národní třída už je to jen pár kroků. 

Pokud pojedete autem, využijte P+R parkoviště, ideálně přímo na trase lince metra B nebo nebližší parkovací domy.

Parkoviště Národního divadla najdete tady
a MR.PARKIT s.r.o. – Garáž Vladislavova nebo Spálená zase tady.

Parkování na ulici je v centru Prahy problematické, takže ho nedoporučujeme.

Jak řekl Petr Lindner z Nikonu „Zorro mstitel se vrací“ 🙂. Začněme si proto u Nikonu zvykat na nové označení Z.Tak 25.10. na viděnou!

Přidat komentář