CEWE Fotolab

Potřebujete průkazové foto?

Průkazové fotky. Při pomyšlení na ně vás určitě napadne, že je to většinou vaše nejhorší fotka a ještě s ní musíte obíhat úřady. Je to tak? Ne s námi, máme pro vás totiž řešení- rychlé a příjemné!

49 prodejen po celé ČR

Co kdybychom vám řekli, že na kterékoli z našich 49 prodejen (které najdete po celém Česku) vás profesionálně vyfotíme a fotografie za vás můžeme zaslat i na úřad?

Vybereme tu nejlepší fotografii

Nemusíte se bát, fotek vytvoříme klidně víc a vybereme s vámi tu nejlepší. Všichni víme, jak to s průkazovými fotkami je a že není jednoduché vybrat tu nejvhodnější.

A k čemu by se vám mohlo foto hodit?

Nový školní rok a nové průkazky, vypršená platnost řidičáku, pasu, a nebo jste jen zvyklí nosit malé fotky vašich nejbližších v peněžence? Použít je můžete na cokoli.

Přehled všech CEWE FOTOLAB prodejen najdete kliknutím sem.

 

 

Fotku vám můžeme poslat i do e-mailu

Fotky vám vytiskneme, ale jako bonus je můžete mít i v digitální podobě! Vaše průkazovky vám z prodejny můžeme poslat na e-mail a nebo rovnou i na úřad pro tvorbu občanského průkazu, stačí když s námi vyplníte krátký formulář.

Tak se k nám stavte, zvládneme to během chvilky a budeme dělat vše pro to, abyste byli se svojí fotkou co nejvíce spokojení. Těšíme se na návštěvu. Váš CEWE FOTOLAB

komentářů

    • Dobrý den,

      záleží na které prodejně byste rád průkazové foto pořídil. Ceny průkazových fotografií se liší podle lokality.
      Seznam prodejen najdete tady https://www.cewe.cz/prodejny-cewe-fotolab.html
      S Vámi vybranou prodejnou se můžete spojit telefonicky či mailem, rádi Vás o ceně informují. Samozřejmostí je možnost pořídit více fotografií, abyste si mohl vybrat tu nej 🙂
      Krásný den!
      Helena

    • Dobrý den, v současné době není možné průkazové foto fotit přímo na prodejně. Jediná možnost je zaslání portrétu na mail prodejny a následné vytisknutí průkazové fotografie našimi prodejci. Hotové fotografie je pak možné vyzvednout.
      Přeji pěkný den
      Helena P.