CEWE Fotolab

POHLEDNICE Z DOVOLENÉ PŘÍMO Z TELEFONU!

Posílat pohled z dovolené je pro spoustu lidí samozřejmostí. Jak jste na tom vy? Je to pro vás zábava, nebo spíš otrava? Ať už jedno nebo druhé, máme pro vás tu nejjednodušší a zároveň nejoriginálnější variantu. Pohled vytvořený v telefonu z vašich fotek.

Aplikace CEWE FOTOSVĚT

1. Pokud ještě nemáte naši mobilní aplikaci CEWE FOTOSVĚT, není na co čekat. Klikněte sem a stáhněte si ji zdarma do vašeho chytrého telefonu ať už máte Android či Apple. Najdete v ní spoustu našich produktů, které si díky ní velmi jednoduše a intuitivně sestavíte a objednáte.

Aplikace CEWE Fotosvět

Jak ten pohled vytvořit?

2. Aplikaci tedy máte. Stačí ji otevřít a ukáže se vám hlavní nabídka CEWE produktů. Vyberte kategorii ´Pohledy´ a budete mít na výběr ze dvou velikostí (viz foto níž).

 

3. Zvolte velikost 15 x 10 cm, nebo XL 21 x 10 cm (doporučujeme větší variantu XL) a ze záložky ´Layouty´ vyberte, jak by měl pohled vypadat.

CEWE FOTOSVĚT aplikace
Výběr ´Layoutů´

4. Do vybraného layoutu už jen stačí naskládat fotky z vaší galerie a následně můžete pohled ještě doplnit jinou barvou okrajů.

Fotku i na zadní stranu? Žádný problém!

5. Ani zadní strana nemůže zůstat prázdná, proto na ni můžete přidat další fotku, text i vlastnoruční podpis.

Aplikace CEWE FOTOSVĚT- Pohled
Zadní strana pohledu

Pošlete pohled kamkoli se vám zachce

6. Vypište adresu, pošlete kamkoli po celém světě a zaplaťte jednoduše kartou.

CEWE POHLEDNICE

Tak co? Zkusíte to s námi? My už pohledy jinak neposíláme, jelikož se nám ověřilo, že ty s našimi fotkami všechny potěší nejvíc.

Stáhnout aplikaci NYNÍ!

Adéla Kožinová

Přidat komentář