CEWE Fotolab

Ohlédnutí za CEWE Photo Award 2019 – ZBÝVÁ POSLEDNÍ TÝDEN SOUTĚŽE!

CEWE PHOTO AWARD je jistě jedna z největších fotosoutěží světa a my si toho moc vážíme. Jsme nadšení, že je mezi vámi tolik milovníků focení a krás, které jsou všude kolem. Soutěž za týden končí, jak to zatím vypadá?

Co se na fotografiích objevovalo nejvíc? Kolik Čechů se zapojilo a o co ještě i vy můžete soutěžit? Pojďme se spolu podívat na nejdůležitější informace a zapojte se i vy!

Kolik je zatím přihlášených fotek?

364 924! Neuvěřitelné číslo, že ano? Z toho 23 090 českých10 672 slovenských.

Jak je to s uživateli?

Celkem 40 596 profi i amatérských fotografů a mezi nimi 2 300 od nás a 1 033 ze Slovenska!

Věděli jste, že: Mezi měsíčními výherci se již objevilo 5 fotografií od nás? Jsme rádi, že Česko slaví takové úspěchy! Přihlaste se taky a zabojujte o poslední měsíční výhru kliknutím sem. Soutěží se do 2.6.2019!

A jak s charitou?

Pokud víte něco o naší soutěži, určitě vám neuniklo, že za každou přihlášenou fotografii CEWE přispívá 10 centů na SOS dětské vesničky. Celkem jsme již na charitativní účely věnovali 36 493 Euro.

ZAPOJIT SE DO SOUTĚŽE!

Kategorií je letos poprvé 10!

A najdete mezi nimi kategorie

Krajina, kde je zatím 69 807 přihlášených fotek, na kterých najdete překrásné pohledy na jarní, letní, podzimní i zimní krajiny celého světa.

– Lidé, ve které je k dnešnímu dni 52 506 fotek plných krásných tváří a emocí.

– Příroda co se týká počtu fotografií vede na plné čáře, 77 550 fotografií a velmi často se zde objevují krásné makro fotky květin, hmyzu, ale i úžasné snímky moře, nebo hor.

– Architektura a infrastruktura pojímá 41 9991 fotek úžasných historických i moderních staveb.

– Sport. V této kategorii najdete 6 608 fotek, z čehož většina jsou velmi akční fotky plné emocí.

– Jídlo, která obsahuje 7 541 fotek, po kterých si zaručeně půjdete dát něco dobrého.

– Humor a 8 588 fotek vás opravdu pobaví. Je neuvěřitelné, co občas dokáže zachytit fotoaparát.

– Zvířata jsou prostě v kurzu, tedy alespoň v naší soutěži. Přihlášených je 58 601 fotek a najdete tam snad všechna, co vás napadnou.

– Cestování a kultura ukrývá 32 216 plných všemožných zákoutí naší planety. A některé fotografie jsou opravdu dechberoucí.

– Hobby a Volný čas je poslední kategorií, ve které je 14 795 fotografií. Najdete v ní všemožné fotografie toho, jak se můžete ve volném čase zabavit.

A o co se vlastně soutěží?

O ceny v celkové hodnotě přes 250 000 Eur a nezapomeňte, že vyhlašovat se budou ceny až do 1000. místa! Vyhrajte novou fototechniku, či fotografické produkty od CEWE.

Celá soutěž bude zakončena velkým finále a výsledky můžete sledovat na Instagramu a Facebooku CEWE. My už se moc těšíme, co vy?

Máte poslední možnost se zapojit, soutěž končí už 2.6.2019! Jdete do toho? Klikněte sem!

komentář