CEWE Fotolab
vánoce, dárek , fotografie

Nejlepší vánoční dárky? Přece ty osobní

Rok utekl jak voda a Vánoce tu budou ani se nenadějeme. A jaký vánoční dárek je nejlepší? Přece ten osobní, ten na kterém jste se podíleli nebo ho sami vytvořili. My vám s realizací samozřejmě trochu pomůžeme a navíc vám dáme pár tipů, s kterými dárky byste mohly uspět a vyvolat u vašich blízkých nadšení.

Adventní kalendáře z vlastních fotek

Chcete sobě nebo svým blízkým zpříjemnit čekání na Ježíška? S adventním kalendářem s vašimi společnými fotkami a nebo čokoládovými bonbóny to čekání uteče jedna dvě. Každý den až do Vánoc si tak budete moci užívat překvapení, jakou fotku nebo bonbón pod okénkem objevíte. Adventní kalendář je hotový za pár minut a objednat ho můžete v programu CEWE fotosvět, online editoru na webu nebo z mobilní aplikace.

Adventní kalendář s produkty Kinder

Čekat na Ježíška s adventním kalendářem s čokoládovými bonbóny Kinder bude především pro děti daleko radostnější. Vložte na titulní stranu vaši rodinnou fotku a udělejte radost i sobě. Vy se budete každý den těšit pohledem na fotografii a děti budou nadšené každý den z jiného bonbónu. Na výběr jsou dvě velikosti – A4 nebo XXL.

Adventní kalendář s fotografiemi

Chcete před Vánoci udělat radost svým blízkým a nevíte jak? Darujte jim adventní kalendář s fotografiemi, který je bude překvapovat každý den jinou fotkou. Pokaždé si vzpomenou na společně prožité zážitky. Tento kalendář je bez čokoládových bonbónů, ale zato nabitý vzpomínkami.

adventní kalendář

Adventní kalendáře objednávejte do 23.11.2020 s dodáním nejpozději do Mikuláše.

Fotodárky z vlastních fotek

Kryt na mobil

Chtěli byste mít neustále u sebe své blízké? Vytvořte si kryt na telefon z vlastní fotky v programu CEWE fotosvět, mobilní aplikaci nebo v online editoru na našich stránkách. Vybírat můžete z mnoha typů krytůsestavení je hotové doslova za pět minut.

kryt na telefon

Originální hrnek pro příjemnější ranní vstávání

Vytvořte originální hrnek s vlastní fotkou a potěšte sebe nebo své nejbližší. Uvidíte sami, že každé ráno se s takovým hrnkem stane mnohem příjemnější. Dáváte přednost bílému nebo kouzelnému hrnku, nebo snad latte hrnku či plecháčku? Výběr je široký a určitě vyberete ten pravý.

Radost a zábava v jednom

Dárek, který vaše milované hodně potěší a navíc ještě zabaví? Puzzle s vaší společnou fotografií. Kvalitní zpracování a originální fotka udělá z takového dárku jedinečnou vzpomínku.

  • 112 dílků (20 x 30 cm)
  • 266 dílků (30 x 45 cm)
  • 500 dílků (47,5 x 32 cm)
  • 1 000 dílků (65 x 47,5 cm)

Nebo můžete zvolit puzzle od společnosti Ravensburger

  • 500 dílků (36 x 49 cm)
  • 1000 dílků (50 x 70 cm)
  • 1500 dílků (80 x 60 cm)

Inspirujte se na našich stránkách a vyberte ten pravý, a hlavně díky vašim jedinečným fotografiím, ten nejkrásnější dárek pro vaše nejmilejší 🙂

Přidat komentář