CEWE Fotolab

Kniha z dovolené? Rozhodně ano!

Jak často se vám stává, že přijedete z dovolené a všechny ty povedené fotky zůstanou v telefonu, foťáku, nebo na přenosném úložišti? Dejte si letos za úkol udělat to jinak…

Slibte si, že až tento rok přijedete z dovolené, nezapomenete na všechny ty krásné vzpomínky, ale vytvoříte z nich třeba knihu, do které se budete vy, vaše děti, rodiče, nebo přátelé vracet dlouhé roky. A proč zrovna knihu?

1. Rychle si najde své místo

Opravdu, věřte nám, že ve vaší knihovně se bude skvěle vyjímat a prášit se na ni rozhodně nebude, protože si jí všimne každá návštěva a bude ji chtít prozkoumat…

2. Klasickým albům odzvonilo

Fotky z nich totiž vypadávají a špatně se do nich píše, do knihy vložíte fotky, text i kliparty!

3. Vydrží vám navěky věků

Pokud zvolíte knihu s pevnou vazbou, vsadíme se s vámi, že vás kniha přežije, ha! Budou se z ní tak moci radovat děti dětí vašich dětí a ještě ty za nimi.

A to nejlepší? Je to tak jednoduché!

Jak to zvládnu?

Tvorba knihy je opravdu jednoduchá, máme k ní totiž program, jehož ovádání je velice intuitivní a zvládnete ho levou zadní. Můžete si ho stáhnout do svého chytrého telefonu, nebo do počítače (na klasické knihy ale doporučujeme počítač, na větší obrazovce to pro vás bude jednodušší) 🙂

Stáhnout program pro sestavení zdarma.

Z jakých velikostí a druhů můžu vybírat?

Na výběr máte z 9 velikostí knih, z 5 různých vazeb a z 6 typů papírů. Obal knihy můžete vyšperkovat i speciální povrchovou úpravou. Parciální lak dodá knize jedinečnost a zlatý či stříbrný efekt zase nádech opravdového luxusu!

TIP: Vyzkoušejte i naše další knihy! CEWE FOTOKNIHU Pure– ideální třeba pro prodloužené eurovíkendy, jelikož má 22 stran a je super stylová, či CEWE FOTOKNIHU dětskou– speciálně upravenou knihu pro ty nejmenší.

A co s videi z dovolené?

I ty se do knihy vlezou! Do tištěné formy vložte jeden záběr (fotografii), pak naskenujete QR kód do svého telefonu nebo tabletu a celé video se přehraje. Chytré, že ano? 🙂 My tuhle funkci milujeme!

Věděli jste, že: Si můžete vygenerovat odkaz, díky kterému můžete celou knihu sdílet se svými přáteli pomocí mailu, nebo klidně Facebooku?

Nezapomeňte na detaily, protože…

Detaily v podobě různých klipartů dotáhnou vaši knihu k dokonalosti. V programu najdete kliparty různých světadílů, zaměřené na letní dovolenou, či narozeniny a jiné životní události.

A nezapomeňte, že pokud nebudete spokojeni, máme pro vás garanci vrácení peněz!

Přidat komentář