CEWE Fotolab
Indie a Nepál na motorce

Putování Indií a Nepálem na motorce

Michal Prskavec je opět na cestách. Tentokrát se vydal do Asie, projet si motorkou Indii a Nepál. Na cestu jsme jej vybavili z naší CEWE FOTOLAB půjčovny travel obj. Nikkor 10-20mm a portrétním Nikkor 50mm f/1,8, jako kamera slouží GoPro HERO7 Black. Mrkněte na dosavadní zhodnocení jeho cesty a fotky, které nám poslal.

11. dubna 2019:

Jsem v polovině mého putování po Indii. Viděl jsem mnoho překrásných míst a potkal nepřeberné množství zajímavých lidi. Zdejší kultura a způsob života je natolik odlišná od toho evropského, že to nelze popsat několika větami. Ale nebojte se, vše, co zde zažívám, se snažím zachytit na kameru a fotoaparát. Věřím, že určitě vznikne další zajímavý cestopis, který Indii ukáže v plné kráse, ale i její stinné stránky. Indie je zemí kontrastů a rozmanitosti. Každá její část je jiná. Krajina, kultura, jazyk i jídlo se liší region od regionu.
Mám před sebou ještě měsíc cesty, během které chci navštívit magické město Váránasí, Nepál a jeho Himálaj. Nebude chybět starodávné město Agra s neznámější indickou ikonou Taj Mahal.

Už se nemohu dočkat…

Kompletní cestopis Michala Prskavce čtěte na blogu:

PUTOVÁNÍ INDIÍ A NEPÁLEM NA MOTORCE – FOTOCESTOPIS

Facebook Michala Prskavce: @visualmototravel

 

Přidat komentář