CEWE Fotolab
CEWE FOTOKNIHA ROKU- VIP POROTA

Hvězdná porota soutěže CEWE FOTOKNHA roku

Jako v každém ročníku soutěže CEWE FOTOKNIHA roku se v porotě objeví spousta zajímavých tváří a známých osobností. Na koho se můžete těšit v novém ročníku soutěže?

Předseda poroty Peter Nagy

Peter Nagy, slovenský popový zpěvák, textař a skladatel, producent a také fotograf, se stejně jako v posledních letech stane předsedou poroty.

Jan Šibík

Jan Šibík

Jana Šibíka, českého fotoreportéra určitě znáte díky jeho fotografiím z válečných konfliktů, kterými se proslavil nejen u nás, ale i ve světě.

Luboš Fellner

Luboš Fellner CEWE FOTOKNIHA roku

Luboš Fellner je vystudovaný lékař, ale především spolumajitel BUBO travel agency, která do soutěže věnovala jednu z výher. Zájezd do New Yorku pro 2 osoby.

Pavel Šporcl

Pavel Šporcl- Vánoční turné 2018

Pavel Šporcl, houslový virtuóz je dnes zřejmě nejznámější český umělec působící v oblasti vážné hudby. I on zasedne do naší poroty již několikátým rokem.

Jakub Vágner

Jakub Vágner je držitelem několika světových rekordů v lovení sladkovodních ryb. Kromě toho je také ale vášnivý dobrodruh a cestovatel.

Petr Jákl

jákl

Petr Jákl, původně velmi úspěšný český sportovec, nyní známý především jako režisér, producent, kaskadér a příležitostný herec.

Přihlašte se do soutěže CEWE FOTOKNIHA roku kliknutím SEM.

Tereza Kostková

kostková

Tereza Kostková je nejen známou českou moderátorkou a herečkou, ale také fotografkou, jejíž tvorbu jste mohli vidět na několika výstavách.

Patricie Pagáčová

Psí život Patrície Solaříková

Patricii Pagáčovou, další známou českou herečku, znáte zřejmě stále znáte pod jménem Solaříková. Proslavila se díky své herecké kariéře i neziskové činnosti Psí život.

Soutez fotokniha roku logoČtěte také: Soutěž CEWE FOTOKNIHA ROKU – O co se hraje letos?

Pavel Schreiber

Pavel Schreiber, předseda představenstva CEWE FOTOLAB pro Česko a Slovensko.

David Mináč

David Mináč je nejen fotograf, ale i hudební skladatel a herec.

Dr. Christian Friege

Christian Friege aneb ´náš nejvyšší´, předseda představenstva CEWE.

Václav Noid Bárta

Václav Noid Bárta je českým rockovým zpěvákem a hudebním skladatelem. Kromě toho také píše texty a působí jako herec a dabér.

Více o celé soutěži, cenách a pravidlech se dozvíte TADY.

Těšíme se na všechny přihlášené knihy.

 

Přidat komentář