CEWE Fotolab
vánoce, přání

DIY: Kreativní obal na kryt na mobil

Telefony, co si budeme povídat, dnes už jsou nedílnou součástí téměř všech z nás. Spojíme se díky nim s rodinou a přáteli, vytváříme na nich úžasné fotky a videa, můžeme s nimi pracovat. Prostě a dobře jsou pro spoustu z nás důležitým pomocníkem. A proto nechceme, aby se nám telefon jen tak zničil.

K ochraně telefonů máme různé kryty. Z těch našich si můžete vybrat od silikonových, přes kožené až po dřevěné.

Kryt na mobil s nějakou krásnou osobní fotkou je perfektní dárek, třeba zrovna ten vánoční. Objednání krytu je u nás jednoduché, obtížnější je kryt pod stromeček zabalit. A tak nás napadlo vám tuto práci ulehčit. Vymysleli jsme pár variant balení krytů (které můžete samozřejmě použít i na jiné dárky).

ELEGANTNÍ A ŠIK

Toto dárkové balení obdarovaného zcela jistě zaujme. Sám o sobě totiž vypadá jako takový otevírací kryt. Můžete ho samozřejmě udělat ve variantě pro muže i pro ženy, záleží jen na tom, jaké barvy zvolíte.

Budete potřebovat:

  • Karton v barevném provedení dle vašeho výběru (postačí vám i tvrdý papír)
  • Stuhu
  • Nůžky
  • Jmenovku
  • Kryt na telefon

A jdeme na to…

KROK 1
Přehněte kus kartonu (nebo tvrdého papíru) okolo krytu tak, aby ho částečně překrýval a zastříhněte okraje, aby nebyly ostré.

KROK  2
Do strany kartonu na které bude položený kryt udělejte 4 dírky na stuhu (viz. foto). Začněte stuhu provlékat na levé straně a nechejte vyčnívat dostatečně dlouhý kus na to, aby se s ním dala udělat na konci mašle.

KROK 3
Vložte kryt na telefon a obmotejte stuhou ze všech stran tak, aby kryt v papírovém obalu držel.

KROK 4
Zavřete papírový obal a uvažte na něm mašličku. K mašli můžete přidat jmenovku a máte hotovo!

MINIMALISTICKÝ A STYLOVÝ

Způsob balení, ve kterém bude váš dárek vypadat obzvlášť moderně! Jediné co budete potřebovat je balící papír, provázek, nůžky a případně nějakou ozdobu.

TIP: Na toto minimalistické balení je nejlepší jednobarevný papír, třeba v přírodní hnědé barvě, tak jak to vidíte na fotce. 

Velice jednoduché a velmi efektní, že ano?… Pokud nechcete, aby obdarovaný poznal co se v dárku ukrývá hned na první pohled, použijte více balícího papíru. Navrstvěte ho a obalte s ním dárek tak, aby na jedné straně zůstal konec, který přehnete a celý dárek svážete provázkem, nebo stuhou.

Tento ledabyle, ale velice stylově zabalený dárek potěší zejména mladší generaci, co si budeme povídat, vaše babička by si asi řekla, že jste to odflákli…  🙂

Nezapomeňte nám vaše tvoření vyfotit a označit hashtagem #tvorimsCEWE, ty nejlepší výtvory vybereme a obdarujeme malým překvapením.

Přidat komentář