CEWE Fotolab

Cestuj s CEWE – Praha a Vary jsou za námi!

Česká Republika je nádherná a podle nás je veliká škoda, že lidé většinou utíkají za zážitky do zahraničí. Pojďte s námi cestovat alespoň virtuálně, první týden máme za sebou! 

Celý měsíc se budeme snažit vám ukázat, jaké krásy ta naše země ukrývá, tak snad nám to půjde a úspěšně tento cíl splníme.

Praha – CEWE centrála, setkání s blogerkou i památky

Náš cestovatelský měsíc odstartoval 31.7. v Praze. Kde taky jinde, že? Naše hlavní město je totiž skvost samo o sobě a my měli možnost strávit tam 3 dny. V CEWE jsme si vyzvedli techniku od Olympusu, batohy LowePro a Peugeota, kterým budeme celý měsíc jezdit.

Cestuj s CEWE ČESKO

Spolu s našimi kolegy ze Slovenska jsme si taky prohlédli laborku, kde vznikají vaše fotky a všechny další fotoprodukty, co od CEWE objednáte, pak nám předali štafetu a mohli jsme vyrazit na cestu!

Více o projektu Cestuj s CEWE se dozvíte tady.

Ve zbylých dvou dnech v Praze jsme se potkali s influencerkou Freecoolinou, která nám předala skvělé rady, jak na sociální sítě a pobavili jsme se s ní i o focení, neboť je také zdatná fotografka.

Cestuj s CEWE + Freecolina

Sledujte na Instagramu hashtag #cestujsCEWE, aby vám nic neuniklo!

Poté jsme navštívili Czech Photo Centre, což je společnost, která každoročně pořádá velice prestižní fotosoutěž Czech Press Photo. Sídlí v Nových Butovicích, kde budují hodně pokrokový a kreativní prostor. Výstava fotek a stylová kavárna totiž není všechno, co se na
tomhle místě nachází. Neumíte si představit naše pohledy, když jsme se dozvěděli, že existuje vinárna, kde vás obslouží robot. Pokud jste to také nevěděli, je na čase si udělat výlet do Czech
Photo Centre.

Gallery with ID 15 doesn't exist.

 

Postupně jsme začali zjišťovat, že i na samotnou Prahu bychom potřebovali minimálně týden. Měli jsme toho v plánu fakt hodně a udělali jsme velikou chybu. Na Karlův most jsme měli vyrazit hned ráno a ne ve čtyři odpoledne. Pokud je tu někdo, kdo na Karlově mostě ještě nebyl, věřte mi, nikdy jsem neviděla turističtější místo, ale i tak má své kouzlo. Když jsme se pak dostali na Staroměstské náměstí, byly davy jen u Orloje, jinak to bylo snesitelné.

Cestuj s CEWE ČESKO
Nezapomněli jsme ani na Josefov, Staré Město a hned vedle na Václavské náměstí, kde se zrovna stavěl nějaká show, takže jsme tam skoro žádné fotky nepořídili, až na návštěvu prodejny CEWE FOTOLAB.

Gallery with ID 16 doesn't exist.

 

Pokračovali jsme do Karlových Varů

Praha byla a je kouzelná, ale to všichni víme. Bohužel jsme museli pokračovat dál a další zastávka byla v Karlových Varech, kde jsme přespali tři noci. Tohle město nás okouzlilo.

Cestuj s CEWE ČESKO
Na Vary jsme vždycky slýchali jen chválu a že se tam lidem líbí, ale že to bude až taková pecka? To jsme fakt nečekali.

Gallery with ID 17 doesn't exist.

 

Nejlepší z nejlepších za nás byla určitě rozhledna Diana, ze které je vidět na celé město i přilehlé okolí. Nachází se na kopci, kam můžete vyjet lanovkou, dát si tam nahoře něco dobrého k jídlu a pak v neposlední řadě třeba navštívit Motýlí dům. Hlavně nezapomeňte na hotovost, kartu vám tady nikdo nevezme.

Cestuj s CEWE ČESKO

Varům dáváme deset z deseti a přesouváme se do Českého Švýcarska.

Držte nám palce a sledujte Instagram @cewe.cz ať máte aktuální informace a tipy na výlety.

Mějte se krásně!
Vaše Kamča a Tom

Přidat komentář