CEWE Fotolab
Adventní kalendář kinder

NOVINKA: ADVENTNÍ KALENDÁŘ S KINDER® VAJÍČKY A VLASTNÍ FOTKOU

Chcete si udělat doma příjemnou vánoční náladu a užít si krásný advent? Stačí jen 1 vlastní fotografie a můžete mít originální adventní kalendář s kinder® vajíčky a překvapením uvnitř.

Adventní kalendář kinder

Čokoláda pro rodiče a hračka pro dítě? Nebo všechno pro vaši malou ratolest? Je to na vás. Po otevření okének v adventním kalendáři na vás čeká sladké překvapení od oblíbené výrobny čokolády kinder®. Krásný dárek v předvánočním čase, co říkáte?

Dárek, který nikdo jiný nemá

Adventní kalendář s vlastní fotkou a čokoládou kinder a kinder vajíčky

Chcete být originální, a přesto byste rádi udělali radost oblíbenými čokoládami a vajíčky kinder®, které potěší každé dítě i dospělé? Pak je adventní kalendář s překvapením jasnou volbou. A věřte, že darujete něco, co nikdo jiný nemá díky vaší vlastní fotce, která dodá kalendáři originalitu.

Adventní kalendář s vlastní fotkou a čokoládou kinder a kinder vajíčky

Adventní kalendář obsahuje: 

  • 11 kinder® vajíček
  • 5x kinder® Schokolade mini
  • 4x kinder® Bueno mini
  • 4x kinder® Schoko Bons
  • Vaše vlastní fotografie na titulní straně

Milujeme kinder® vajíčka❤
Adventní kalendář s vlastní fotkou a čokoládou kinder a kinder vajíčky

Oblíbená kinder® vajíčka jsou prostě klasika, která nikdy neomrzí. Kdo by je neměl rád? Lahodná mléčná čokoláda ve tvaru vejce a hračka uvnitř. V tomto adventním kalendáři, který patří do široké rodiny CEWE KALENDÁŘŮ najdete rovnou 11 kinder® vajíček, a pokud budete poctivě otevírat jenom jedno okénko každý den a nebudete podvádět, tak máte v prosinci o vajíčka postaráno 🙂

Objednat nyní

Přidat komentář